Detox gennem fodbad

Detox fodbad hjælper med at genoprette balancen i kroppen ved at optimere cellernes funktion mht. at udtrække de ophobede toksiner.

Fordele ved Detox fodbad:
Fjerner affaldsstoffer og toksiner,
Optimerer cellefunktioner,

Detox fodbadet hjælper dig med at få udrenset og afgiftet kroppen,
En mærkbar forskel ved behandling 2-3 gange ugentligt med 48 timers interval.

Funktion:
Fødderne indeholder mere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Så blodet der strømmer ned gennem dine fødder, fungere som transportør af toksinerne og af lagere disse stoffer til nerveenderne.

Hvordan fungerer det så? I fodbadet bliver der placeret en spole i skålen, der skaber de elektromagnetiske felter i vandet, til formål at trække toksinerne fra de forskellige væv, organer og systemer gennem disse og ud af kroppen. 

Dette hjælper kroppen til balance, og harmoniserer den ved at sende signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen. Bare lige huske at vi ikke kan fjerne sygdommen, vi i gang sætter en naturlig selvhelbredende proces.

Man vil i løbet af behandlingen kunne se, at vandet i spabadet skifter farve. Dette skyldes den ioniseringsproces, der sker i fodbadet.

Detox fodbad kan evt. afhjælpe med:

  • Dårlig hud og pletter
  • Forkølelse, influenza og bihuleproblemer
  • Sløvhed og træthed
  • Hovedpine og migræne
  • Lugtende ånde og kropslugte

Detox fodbad bør ikke anvendes ved graviditet, børn under 10 år, epilepsi, organ-implantater, pacemaker-patient eller nogle former for åbne sår eller hudafskrabninger på fødderne.

Hvor langtid tager en behandling: ca. 30 minutter

Husk altid at drikke rigeligt med vand før og efter behandlingen.