Hvad er Reiki Healing?​

Hvad Reiki healing er, kan der skrives rigtig meget om. Men at tro man kan læse sig til den fulde forståelse er ikke holdbart. Healing er i høj grad noget, der skal opleves.

Jeg har gennem mine seneste zoneterapi-behandlinger anvendt healing. Jeg valgte derfor at tage en supplerende uddannelse, så jeg kunne bruge Healing som noget der også kunne stå alene, når der er behov for dette, da energien helt naturligt kobler sig på min hænder og tanker.

Den fysiske krop består af en masse små energi-celler, som forbinder sig med hinanden via nervetråde, muskler og knogler. Et stort samlet energifelt.
Udover dette energifelt har man også et tanke- og følelseslegeme samt en bevidsthed, som også er energi.

Så når noget er i ubalance i energifeltet, er dette med til at kroppen ikke fungerer på den optimale måde. Her bruges healing også til at tilføje/frigive energi.

Energi findes i ethvert levende organisme, og det er denne vitale kraft, som er med til at holde os raske og udbedre skader, når vi bliver syge.

Når jeg healer, går jeg dybt ind på celleniveau og aktiverer disse, så de kan slippe de tilstande, der ikke længere tjener et formål.

Healing er en fantastisk behandling, fordi den går så dybt ind – både fysisk og mentalt – så man bagefter har en dejlig følelse af ro og velvære i hele kroppen og centralnervesystemet.

 

Sådan foregår en behandling med Reiki

En Reiki behandling foregår på den måde, at klienten lægger sig påklædt på en briks og evt. dækkes af et tæppe. Klienten lukker sine øjne og slapper helt af, imens der lyttes til noget stille musik.

Herefter placerer jeg mine hænder forskellige steder på kroppen. Håndspålæggelsen kan vare op til flere minutter hvert sted. 

Behandlingen varer ca. 1½ time.

Hvordan oplever du Reiki?

Der findes ingen rigtig eller forkert måde at opleve en Reiki-behandling på. Oplevelsen er meget forskellig fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren under selve behandlingen. 

For andre kan en healing fremkalde billeder og fornemmelser, farver – en følelse af at drømme. Man kan også opleve kropslige reaktioner som latter, sørgmodighed eller andre følelser.

Det vigtigste er, at klienten føler sig tryg og godt tilpas uden behov for at forklare alt muligt.

Hvad hjælper Reiki på?

Jeg stiller ingen diagnoser og lover ingen mirakelkure. Det er min overbevisning, at Reiki virker. Det er dog ikke altid til at forudsige hvordan Reiki vil virke.

Jeg har modtaget og udført mange Reiki-behandlinger, og alle med forskellige udfald og reaktioner.

Jeg mener, at en af grundene til at Reiki vinder frem er, at omsorg skaber ro og lindring og at det i sig selv kan støtte op om f.eks. en medicinsk behandling. På den måde er der mange situationer, hvor Reiki-behandlinger kan være godt.

  • Afhjælpe stress
  • Hæve energiniveauet
  • Mærke kropsbevidstheden
  • Støtte gennem sorg og kriser
  • Dæmpe angst og uro
  • Supplement til andre behandlingsformer såsom zoneterapi og massage.
  • Hele gamle skader osv.
Reiki selvhealing

For mig er Reiki en vigtig del af mit liv, som jeg slet ikke kan undvære. Jeg behandler mig selv med Reiki hver dag. Det kan man nemlig, når man er blevet indviet til Reiki. Faktisk er det noget af det allerførste man lærer på et Reiki-kursus

Den daglige praksis med selvhealing er blevet et frirum, som støtter mig i de processer, jeg gennemgår. En dejlig pause, hvor jeg genoplader mine batterier.

Vi støder alle på udfordringer i livet i større eller mindre omfang. Reiki kan derfor blive et kraftfuldt selvudviklingsværktøj i en integreret del af hverdagen. Selvhealing kan blive lige så naturligt som at gå i bad.