Øreakupunktur ”Auriculoterapi”

Auriculoterapi en anden form for øreakupunktur. Dette er en metode som er udviklet efter vestlig medicinsk tankegang af ”Dr. Raphael Nogier”.

I øret og i ørebrusken findes der reflekser, der virker via nervesystemet på alle organer og punkter der har forskellige virkeområder.
Dvs. en ubalance i kroppen vil vise sig som i øret som et punkt i øret der er ømt eller har en anderledes ”elektrisk” modstand (her bruges f.eks. en punktsøger, Premio 20) dermed har vi så et ”behandlingsværdigt punkt.

Auriculoterapi kan betegnes som en teknik, der bruges til behandling af kroppens nervesystem, dette er en effektiv behandlingsform som også foregår med nålestik på øret.

På øret findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Øret bruges i en form af diagnostisk og terapi pga. dens afspejling af hele organismen. Vi kan derfor behandle ubalancer ved at stimulere det punkt på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer. Således kan de fleste funktionelle lidelser, sygdomme og problemstillinger behandles med Auriculoterapi.

Auriculoterapi kan indgå i de fleste behandlinger, punkterne på øret behandles med specielle nåle, tryk, strøm og/eller lys.

Til behandling af Auriculoterapi, har jeg valgt at bruge ”Premio 20” for at finde det nøjagtige punkt, når jeg har fundet punktet, sender jeg gerne svagt strøm ind i dette punkt. Dette er en særdeles effektiv måde at behandle på. Muligheden for at sætte en nål i, er der stadig.

Denne form for terapi, i ubalancerede områder, er hurtig og nøjagtig.

Behandlingsform kan anvendes til alle slags ubalancer i kroppen, derfor er Auriculoterapi et meget godt supplement til zoneterapien. Hvilket jeg selv har valgt at bruge, hvis jeg føler dette skulle være nødvendigt. Her har jeg haft gode erfaringer.

Auriculoterapi bliver betragtet som fremtidens medicin, idet den er bivirkningsfri og billig i forhold til diverse operationer og medicinske behandlinger.

Auriculoterapi udnytter nemlig kroppens egne helbredende ressourcer, som jeg endnu ikke kender grænserne for. Hverdag for jeg nye overraskelser.